خانه » آشپزی » آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو بسیار خوشمزه و مجلسی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو بسیار خوشمزه و مجلسی

تاریخ ارسال مطلب : 20 مرداد 1395

آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو بسیار خوشمزه و مجلسی

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

مواد لازم دلمه برگ مو

برگ تازه ی درخت مو ( درخت انگور ) :  500 گرم

گوشت چرخ کرده : 750 گرم

سبزی دلمه : 500 گرم

سبزی دلمه از تره ، جعفری ، شیوید ، نعناع ، ترخان و پیازچه تشکیل شده است

برنج : ۱۵۰ گرم

پیاز تفت خورده :  ۴ قاشق سوپ خوری

آبلیمو : یک استکان

شکر : ۳ قاشق غذا خوری

روغن :۱۵۰ گرم

نمک و فلفل : به اندازه دلخواه

رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپ خوری

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

طریقه درست کردن مایه داخل دلمه

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم گوشت چرخ کرده را داخل پیاز سرخ شده ریخته و به هم می زنیم تا کمی سرخ گردد و آب گوشت هم کشیده شود سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی را در دو لیوان آب حل می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم نمک و فلفل را به اندازه ی کافی اضافه می کنیم سپس شکر و آبلیمو را اضافه می کنیم

و می گذاریم موادمون آهسته بجوشد و آبش کشیده شود سپس سبزی را خیلی ریز خرد می کنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی تفت می دهیم و مایه گوشت را از روی آتش برمی داریم و سبزی را با گوشت مخلوط می کنیم و بر اساس ذائقه می توانیم کمی زرشک هم به مواد اضافه کنیم سپس یک پیمانه برنج را که قبلا جوشانده و آماده کرده بودیم را به این مواد اضافه می کنیم می توانیم برای طعم بهتر و بالا بردن ارزش غذایی به این مایع لپه پخته شده هم اضافه کرد

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

طریقه درست کردن دلمه برگ مو

برگ های مو را بر می داریم و چوب های ته آن را می گیریم سپس برگ ها را شسته و در ظرفی می چینیم و مقداری آب به طوری که روی برگ ها را بگیرد با کمی نمک داخل ظرف می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا برگ ها یکی دو قُل بزند و کمی نرم شود بعد در آبکش می ریزیم تا آب آن برود و سرد شود

آبلیمو و شکر و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و نصفی از این سس را داخل مایه دلمه می ریزیم و به هم می زنیم سپس مایه را چشیده و  بر اساس ذائقه خانواده میزان ترشی و شیرینی آن را تنظیم می کنیم سپس سه قاشق روغن در ظرف مناسبی می ریزیم و دو سه ردیف برگ مو ته ظرف می چینیم و برگ ها را دوعدد دو عدد داخل هم قرار می دهیم به طوریکه برگ های قسمت های خالی همدیگر را بپوشانند

بعد کمی مایع دلمه وسط برگ می ریزیم و اطراف برگ را روی هم می گذاریم و دلمه را محکم می پیچیم دلمه ها را نزدیک هم یعنی بدون فاصله در ظرف روی برگ ها می چینیم و دو سه قاشق روغن آب کرده روی آن می دهیم و یک لیوان آب داخل ظرف دلمه می ریزیم می شود بشقابی کوچکتر از دهانه ظرف را وارونه روی دلمه قرار داد و در ظرف دلمه را بست و ظرف دلمه را روی حرارت ملایم نهاد تا دلمه ها پخته شود

در صورتی که با این مقدار آب دلمه پخته نشد مقداری آب اضافه می کنیم و در پایان طبخ بقیه آبلیمو، نمک و شکر را داخل دلمه می ریزیم و وقتی این سس جذب دلمه شد آن را از روی شعله بر می داریم

دلمه برگ مو خوشمزه

نکته 1 : باید توجه داشت در صورتی که سس دلمه برگ مو را زود بزنیم برگ دلمه سفت می شود

نکته 2 : دلمه برگ مو را می توان بدون شکر تهیه نمود

نکته 3 : می توانید برای طعم مطلوب تر به مایه دلمه آلو یا کمی گوجه سبز هسته گرفته اضافه نمود

نکته 4 : سرد و گرم دلمه هر دو مطلوب است و می توان به جای آبلیمو از سرکه هم استفاده نمود

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

پیشنهاد مدیر :

دلمه فلفل و بادمجان | دلمه فلفل دلمه ای | دلمه برگ مو | آشپزی آسان

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو بسیار خوشمزه و مجلسی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات