خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه دلمه کاهو پیچ چینی با دو روش رژیمی و با گوشت

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

دستور طرز تهیه دلمه کاهو پیچ چینی با دو روش رژیمی و با گوشت

تاریخ ارسال مطلب : 22 شهریور 1395

,دلمه کاهو,دلمه کاهو پیچ,دلمه کاهو چینی,دلمه كاهو,دلمه با کاهو,دلمه ی کاهو,طرزتهیه دلمه کاهو,دلمه با برگ کاهو,انواع دلمه کاهو,اموزش دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو چینی,دلمه كاهو پيچ,دلمه برگ كاهو,طرز تهيه دلمه كاهو,طرز تهیه دلمه با کاهو,طرز تهیه ی دلمه کاهو,طرزتهیه دلمه برگ کاهو,طرز تهیه دلمه با برگ کاهو

دستور طرز تهیه دلمه کاهو پیچ چینی با دو روش رژیمی و با گوشت

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

مواد لازم دلمه کاهو با گوشت

برگ کاهو :•: به اندازه کافی

آب گوشت :•: یک تا دو لیوان

کره :•: 50 گرم

برنج پخته شده  :•: 400 گرم

رب گوجه فرنگي :•: دو قاشق غذا خوري

آب ليمو :•: دو قاشق غذا خوري

گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم

سبزي مخصوص دلمه :•: 400 گرم پاک شده و خرد شده

نمک ، فلفل و زرد چوبه :•: به میزان دلخواه

دلمه قالبی,طرز تهیه دلمه قالبی,دستور پخت دلمه قالبی,دلمه برگ مو قالبی

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

مواد لازم دلمه کاهو بدون گوشت

برگ کاهو :•: به اندازه کافی

روغن هسته انگور ، کره يا روغن زيتون :•: به اندازه کافی

برنج پخته شده :•: 200 گرم

لپه پخته شده :•: 200 گرم

رب گوجه فرنگي :•: دو قاشق غذا خوري

آب ليمو :•: دو قاشق غذا خوري

قارچ :•: 400 گرم

فلفل دلمه اي قرمز :•: یک عدد کوچک

فلفل دلمه اي سبز :•: یک عدد کوچک

نمک ، فلفل و زردچوبه :•: به اندازه دلخواه

دلمه فلفل و بادمجان , طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان , دلمه بادمجان و فلفل

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

طرز تهیه مواد داخل دلمه کاهو با گوشت

ابتدا مقداری پياز داغ درست مي کنيم گوشت چرخ کرده را داخل آن سرخ مي کنيم و نمک و فلفل و زردچوبه را به ميزان دلخواه اضافه مي کنيم حال در ظرف ديگري سبزي دلمه را کاملا تفت می دهیم و به گوشت اضافه مي کنيم رب گوجه فرنگي را در اندکي آب حل کرده و به مايه اضافه مي کنيم همچنين لپه پخته شده و برنج پخته را اضافه مي کنيم و مواد را هم مي زنيم تا يکدست و کاملا مخلوط شوند

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

طرز تهیه مواد داخل دلمه کاهو بدون گوشت

فلفل ها و قارچ ها را مي شوييم و ريز خرد مي کنيم سپس آنها را در روغن کاملا تفت مي دهيم و رب گوجه فرنگي را نيز اضافه کرده و تفت مي دهيم نمک و فلفل و زردچوبه را نيز اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم حال برنج و لپه پخته شده را اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا یک دست شود

دستور طرز تهیه دلمه کاهو پیچ چینی با دو روش رژیمی و با گوشت

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

طرز تهیه دلمه کاهو

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم ابتدا نوع پيچيدن و پخت دلمه کاهو که در هر دو مشترک است را آموزش مي دهيم و سپس به پخت مايه درون دلمه هر دو نوع مي پردازيم

ابتدا کاهوها را مي شوييم برگ هاي آن را بدقت جدا مي کنيم همان طور که خيس کف قابلمه مي چينيم با کمي آب نمک مي گذاريم يکي دو قُل بزند تا برگ ها نرم شوند سپس آنها را در آبکش مي ريزيم تا آب آن کشيده شود

توجه داشته باشيد فقط يکي دو قُل ، چون بيشتر از آن باعث پارگي برگ ها مي شود بعد برگ ها ي بزرگ را دولا و برگ هاي کوچک را دوتا دوتا داخل هم قرار مي دهيم و از مايه دلمه يک قاشق غذا خوري داخل برگ مي ريزيم دو طرف برگ ها را ابتدا به داخل و سپس آن را مانند بقچه يا رولي محکم مي پيچيم

سپس دلمه هاي آماده شده را در قابلمه نزديک هم مي چينيم طوری که فاصله اي بين آنها نباشد تا از باز شدن دلمه ها جلوگیری کنیم داخل ظرف را کمي آب گوشت يا سبزيجات ، کره يا روغن ، فلفل و آب ليمو اضافه مي کنيم و مي گذاريم حدود نيم ساعت بپزد و آبش کشيده شود و حال آنها را مي کشيم و به دلخواه تزيين مي کنيم

سبزی مخصوص دلمه از تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز و ترخان تشکیل شده است

دستور طرز تهیه دلمه کاهو پیچ چینی با دو روش رژیمی و با گوشت

دستور طرز تهیه دلمه کاهو پیچ چینی با دو روش رژیمی و با گوشت


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 4 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات