خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه فیله مرغ پفکی خوشمزه با سس مخصوص

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه فیله مرغ پفکی خوشمزه با سس مخصوص

تاریخ ارسال مطلب : 2 مرداد 1395

فیله مرغ پفکی | طرز تهیه فیله مرغ پفکی | پخت فیله مرغ پفکی

فیله مرغ پفکی,طرز تهیه فیله مرغ پفکی,دستور پخت فیله مرغ پفکی

آموزش آشپزی و دستور پخت طرز تهیه فیله مرغ پفکی

مواد لازم برای فیله مرغ پفکی

  • «« فیله یا سینه مرغ   ۱ کیلو
  • «« تخم مرغ    ۶ عدد
  • «« آرد گندم     ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
  • «« ماءالشعیر     یک پیمانه
  • «« فلفل سیاه    یک قاشق چایخوری
  • «« زعفران آب شده    ۲ قاشق سوپخوری
  • «« آبلیمو    ۲ پیمانه
  • «« شکر    ۲ قاشق سوپخوری
  • «« لیموترش    ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
  • «« خیارشور    ۳۰۰ گرم
  • «« گوجه فرنگی    ۲۰۰ گرم
  • «« نمک    ۱ قاشق سوپخوری
  • «« نخود فرنگی    ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
  • «« روغن مایع    ۴۰۰ گرم
  • «« کره    ۵۰ گرم
  • «« جعفری    ۲۰۰ گرم

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده مرغ آموزش طبخ کوبیده مخصوص مرغ

طرز تهیه فیله مرغ پفکی

سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم . آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.

حالا فیله مرغ ها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.

کوکو مرغ چرخ کرده,طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده

طرز تهیه سس مخصوص فیله مرغ پفکی

هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند. این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.

آموزش کامل طرز تهیه فیله مرغ پفکی خوشمزه با سس مخصوص


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.08 ( 13 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات