خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر

تاریخ ارسال مطلب : 10 مرداد 1395

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر

بادمجان سوخاری,طرز تهیه بادمجان سوخاری,دستور پخت آشپزی بادمجان سوخاری

مواد لازم برای بادمجان سوخاری

  • بادمجان متوسط ← ۲ عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده :⊕: ۳/۴ پیمانه
  • آرد سوخاری :⊕: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ :⊕: ۳ عدد
  • آرد سفید :⊕: یک پیمانه
  • نمک :⊕: یک و ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده :⊕: مقداری ( برای تزیین )
  • روغن :⊕: برای سرخ کردن
  • سس کچاپ یا سس مارینارا :⊕: در صورت تمایل

بادمجان سوخاری,طرز تهیه بادمجان سوخاری,دستور پخت آشپزی بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید یک و ۱/۴ قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.

در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده ، با چنگال بزنید تا یکدست شود. آرد سفید را در ظرفی بریزید.

حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید. بادمجان ها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید

لقمه های بادمجان  را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. بادمجان ها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید وبا سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا سرو کنید.

••••••••••• بادمجان سوخاری •••••••••••

همچنین بخوانید :

آموزش آشپزی | کوکو بادمجان کبابی | دلمه فلفل و بادمجان | بادمجان شکم پر

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.57 ( 7 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات