خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر

تاریخ ارسال مطلب : 10 مرداد 1395

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر

بادمجان سوخاری,طرز تهیه بادمجان سوخاری,دستور پخت آشپزی بادمجان سوخاری

مواد لازم برای بادمجان سوخاری

  • بادمجان متوسط ← ۲ عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده :⊕: ۳/۴ پیمانه
  • آرد سوخاری :⊕: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ :⊕: ۳ عدد
  • آرد سفید :⊕: یک پیمانه
  • نمک :⊕: یک و ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده :⊕: مقداری ( برای تزیین )
  • روغن :⊕: برای سرخ کردن
  • سس کچاپ یا سس مارینارا :⊕: در صورت تمایل

بادمجان سوخاری,طرز تهیه بادمجان سوخاری,دستور پخت آشپزی بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید یک و ۱/۴ قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.

در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده ، با چنگال بزنید تا یکدست شود. آرد سفید را در ظرفی بریزید.

حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید. بادمجان ها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید

لقمه های بادمجان  را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. بادمجان ها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید وبا سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا سرو کنید.

••••••••••• بادمجان سوخاری •••••••••••

همچنین بخوانید :

آموزش آشپزی | کوکو بادمجان کبابی | دلمه فلفل و بادمجان | بادمجان شکم پر

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.57 ( 7 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات