خانه » آشپزی » آموزش آشپزی و طرز تهیه ته چین گوشت قرمز گوسفندی بره

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش آشپزی و طرز تهیه ته چین گوشت قرمز گوسفندی بره

تاریخ ارسال مطلب : 11 مرداد 1395

آموزش آشپزی و طرز تهیه ته چین گوشت قرمز گوسفندی بره

ته چین گوشت,طرز تهیه ته چین گوشت,دستور پخت ته چین گوشت

مواد لازم برای ته چین گوشت

روغن :♦: به میزان لازم

پیاز :♦: ۱ عدد

گوشت :♦: ۶۰۰ گرم

زردچوبه :♦: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم

برنج :♦: ۴ پیمانه

تخم مرغ :♦: ۲ عدد

ماست چکیده :♦: ۸ قاشق غذاخوری

کره :♦: ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده :♦: ۴ قاشق غذاخوری

خلال پسته :♦: برای تزیین

خلال بادام :♦: برای تزیین

خلال پوست پرتقال :♦: برای تزیین

ته چین گوشت,طرز تهیه ته چین گوشت,دستور پخت ته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت

در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.

در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.

بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.

ته چین گوشت,طرز تهیه ته چین گوشت,دستور پخت ته چین گوشت

نکاتی برای درست کردن ته چین گوشت

  • پیاز را خرد کنید.
  • از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید.
  • برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

••• همچنین ببینید •••

فیله مرغ پفکی | پاچینی | ریزوتو مرغ | کباب کوبیده مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه ته چین گوشت قرمز گوسفندی بره


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.57 ( 7 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات