خانه » آشپزی » آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ خوشمزه و مخصوص

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ خوشمزه و مخصوص

تاریخ ارسال مطلب : 20 مرداد 1395

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ خوشمزه و مخصوص

سوپ پاستا و مرغ,طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ,دستور پخت سوپ پاستا و مرغ

مواد لازم برای سوپ پاستا و مرغ

  • سینه مرغ بدون استخوان ←←← 350 گرم
  • روغن آفتابگردان ←←← 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خرد شده ←←← 1 عدد
  • هویج نگینی خرد شده ←←← 250 گرم
  • گلچه های گل کلم ←←← 250 گرم
  • عصاره مرغ ←←← 850 میلی لیتر
  • سبزی های خشک معطر    2 قاشق چایخوری
  • پاستای شکل دار ریز ←←← 125 گرم
  • نمک و فلفل ←←← به میزان لازم
  • پنیر پارمزان و نان ترد جهت سرو ←←← مقداری

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

سوپ پاستا و مرغ,طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ,دستور پخت سوپ پاستا و مرغ

طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ

با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی ریز خرد نموده و پوست آن را دور بریزید. روغن را در یک قابلمه گرم نمایید و سریعا مرغ، پیاز، هویج و گل کلم را در آن تفت دهید تا کمی برشته شده و تغییر رنگ دهند. عصاره مرغ و سبزی های خشک معطر را افزوده و هم بزنید بگذارید به جوش آیند.

پاستای شکل دار را به قابلمه افزوده و دوباره صبر نمایید تا به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد. گاهی آن ها را هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند.چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه نمایید و در صورت تمایل، پارمزان روی آن بپاشید. سوپ را همراه با نان ترد تازه سرو نمایید.

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

آموزش آشپزی | سوپ ترخینه | سوپ جو | سوپ ماکارونی فرمی

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ خوشمزه و مخصوص


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات