خانه » آشپزی » شیرینی » آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی خوشمزه و مجلسی با تصویر

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی خوشمزه و مجلسی با تصویر

تاریخ ارسال مطلب : 24 مرداد 1395

آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی خوشمزه و مجلسی با تصویر

نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای,درست کردن نان خامه ای,نان خامه ای نارنجکی

مواد لازم نان خامه ای

:⊕: آرد :⊕: ۲۰۰ گرم :⊕:

:⊕: آب :⊕: ۴۰۰ گرم :⊕:

:⊕: تخم مرغ :⊕: ۵ عدد :⊕:

:⊕: روغن مایع :⊕: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم :⊕:

:⊕: شربت بار یا عسل :⊕: یک قاشق چایخوری :⊕:

:⊕: بکینگ پودر :⊕: یک قاشق چایخوری سرخالی :⊕:

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

شيرينی زنجبيلی , طرز تهیه شيرينی زنجبيلی , پخت غذای شيرينی زنجبيلی

طرز تهیه نان خامه ای

ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید

آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید.

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

شیرینی انگشتی بادامی عید نوروز , طرز تهیه شیرینی بادامی , درست کردن شیرینی بادامی انگشتی

بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید

و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید.

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

راحت الحلقوم , طرز تهیه راحت الحلقوم , پخت راحت الحلقوم

مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

تیرامیسو بدون تخم مرغ,طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ,دستور تیرامیسو بدون تخم مرغ

دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید.

دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ ها تمام شد می توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید. برای این میزان نان خامه ای دوبسته خامه های جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با 150 گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود.

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی خوشمزه و مجلسی با تصویر


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.00 ( 23 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. نظرات

    سلام حرارت گاز باید کم باشد دیگه

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات