خانه » آشپزی » فوت و فن های طرز تهیه خورش کدو و آلبالو خوشمزه و مجلسی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

فوت و فن های طرز تهیه خورش کدو و آلبالو خوشمزه و مجلسی

تاریخ ارسال مطلب : 23 آبان 1395

فوت و فن های طرز تهیه خورش کدو و آلبالو خوشمزه و مجلسی

خورش کدو و آلبالو,طرز تهیه خورش کدو و آلبالو,دستور پخت خورش کدو و آلبالو

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت کدو و آلبالو خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم خورشت کدو و آلبالو

گوشت :♦: ۴۰۰ گرم

کدو سبز :♦: ۱۰ الی ۱۲ عدد

آلبالو :♦: ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی :♦: ۱ قاشق مربا خوری

نمک و زردچوبه :♦: به قدر کافی

روغن :♦: برای سرخ کردن

دارچین :♦: به میزان لازم

پیاز سرخ شده :♦: ۲ قاشق غذاخوری

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت غذای خورش بامیه عربی

خورش کدو و آلبالو,طرز تهیه خورش کدو و آلبالو,دستور پخت خورش کدو و آلبالو

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت کدو و آلبالو خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه خورش کدو و آلبالو

برای تهیه خورشت کدو و آلبالو ابتدا گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید. رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید . در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش کدو و آلبالو آماده شد

در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. خورشت کدو و آلبالو طعم خوشمزه ای دارد و در فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .

توصیه ما اینست که خورشت کدو و آلبالو را مانند خورش ها معروف مثل خورش قیمه و خورش فسنجان با برنج سرو کنید.

خورش گل کلم,طرز تهیه خورش گل کلم,دستور پخت خورش گل کلم

فوت و فن های طرز تهیه خورش کدو و آلبالو خوشمزه و مجلسی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.91 ( 11 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات