خانه » آشپزی » فوت و فن های طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مقوی با تخم بلدرچین

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

فوت و فن های طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مقوی با تخم بلدرچین

تاریخ ارسال مطلب : 24 آبان 1395

فوت و فن های طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مقوی با تخم بلدرچین

اسکاچ مرغ,طرز تهیه اسکاچ مرغ,دستور پخت اسکاچ مرغ,درست کردن اسکاچ مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم اسکاچ مرغ

مرغ چرخ کرده :♦: 300 گرم

سس خردل :♦: 1 قاشق مربا خوری

سس فلفل :♦: 1 قاشق مربا خوری

تخم بلدرچین :♦: 10 عدد

کنجد :♦: به میزان لازم

پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن :♦: به میزان لازم

بال سوخاری چینی,طرز تهیه بال سوخاری چینی,دستور پخت بال سوخاری چینی

اسکاچ مرغ,طرز تهیه اسکاچ مرغ,دستور پخت اسکاچ مرغ,درست کردن اسکاچ مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه اسکاچ مرغ

برای تهیه اسکاچ مرغ ابتدا در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید. بعد با سلیقه خود اسکاچ مرغ را تزیین کنید و نوش جان کنید.

مرغ پرتقالی,طرز تهیه مرغ پرتقالی,دستور پخت مرغ پرتقالی

فوت و فن های طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مقوی با تخم بلدرچین


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.58 ( 12 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات