خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو

تاریخ ارسال مطلب : 19 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو

سوپ جو و گوشت گاو , طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو , پخت غذای سوپ جو و گوشت گاو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

زمان آماده کردن مواد : 25 دقیقه

زمان پخت: 3 الی 4 ساعت

مواد اولیه برای سوپ جو و گوشت گاو 8 نفر :

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : 350 گرم

روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری

آب گوشت : 400 گرم

پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ

کرفس خرد شده : 2/1 پیمانه

پونه کوهی یا ریحان : 1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه : 4/1 قاشق سوپخوری

سیر : 2 عدد

برگ بو : 1 عدد

گوجه فرنگی خرد شده : 300 گرم

هویج پوست کنده و خرد شده : 1 پیمانه

یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : 2/1 پیمانه

جو زود پز : 3/2 پیمانه

طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

سوپ باقالا , طرز تهیه سوپ باقالا, پخت غذای سوپ باقالا

آموزش کامل طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات