خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش دندونی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آش دندونی

تاریخ ارسال مطلب : 5 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه آش دندونی

  آش دندونی , طرز تهیه آش دندونی , پخت غذای آش دندونی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش دندونی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش دندونی :

گندم پوست كنده : 1 لیوان

نخود : 1 لیوان

لوبیا سفید : 1 لیوان

عدس : 1 لیوان

ماش : 1 لیوان

پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری

آب گوشت : به مقدار لازم

نمك : به مقدار لازم

طرز تهیه آش دندونی :

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می كنیم تا كمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.پس از اینكه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.وقتی آش خوب لعاب دار شد، یك قاشق پیاز داغ و نمك را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین كرده و سرو می كنیم.

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , پخت غذای آش رشته

آموزش کامل طرز تهیه آش دندونی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 1.67 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات