خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه اشكنه كدو و بادمجان

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه اشكنه كدو و بادمجان

تاریخ ارسال مطلب : 21 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه اشكنه كدو و بادمجان

اشكنه كدو و بادمجان , طرز تهیه اشكنه كدو و بادمجان , پخت غذای اشكنه كدو و بادمجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اشكنه كدو و بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم اشكنه كدو و بادمجان :‌

برنج خشك : 3 قاشق سوپ‌خوری

لپه : 2 قاشق سوپ‌خوری

بادمجان : 1 عدد

كدو : 1 عدد

سیر : 3 حبه

پیاز : 2 عدد

تخم‌مرغ : 2 عدد

پیازچه تره و جعفری : یک فنجان

طرز تهیه اشكنه كدو و بادمجان :

بدین ترتیب است كه كدو و بادمجان را به قطعاتی به اندازه حبه قند خرد كرده، پیاز را نیز نگینی می‌كنید و همراه سیر كوبیده یا خلال شده تفت می‌دهید.
برنج و لپه خیس كرده را می‌گذارید بپزد و وقتی پخت مواد تفت داده شده را داخل آن می‌ریزید.وقتی همه مواد پخت سبزیجات را نیز می‌ریزید و به آن دو عدد تخم‌مرغ اضافه می‌كنید و بدون این‌كه آن را هم بزنید می‌گذارید ببندد.در این مرحله كمتر از 10 دقیقه پخت كافی است، به نحوی كه تخم‌مرغ‌ها زرده عسلی داشته باشند.هنگامی كه این غذا را در بشقاب می‌كشید زرده تخم‌مرغ لعاب مطبوعی به غذا می‌دهد.این غذا دارای سهم مناسبی از انواع تركیبات غذایی است. سبزی آن با مدت پخت كوتاه خواص خود را تا حد زیادی حفظ می‌كند. تخم‌مرغ پروتئین و ویتامین دی را كه مورد نیاز بدن سالمندان برای استخوان و عضلات است تامین می‌كند و برنج لعاب رقیق و مناسبی به غذا می‌بخشد.كدو برای فشار خون و دیابت مفید است و سبزیجات این غذا فیبر مورد نیاز بدن سالمند را تامین می‌كند. كسانی كه معده حساسی دارند می‌توانند در این غذا از لپه استفاده نكنند.

ماکارونی گوشت گوساله , طرز تهیه ماکارونی گوشت گوساله , پخت غذای ماکارونی گوشت گوساله

آموزش کامل طرز تهیه اشكنه كدو و بادمجان


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات