خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه شامی بابلی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه شامی بابلی

تاریخ ارسال مطلب : 29 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه شامی بابلی

شامی بابلی , طرز تهیه شامی بابلی , پخت غذای شامی بابلی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شامی بابلی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای شامی بابلی :

سبزی معطر چرخ شده : 150  گرم

گوشت مغز ران : هر کدام 500 گرم

لپه : 250 گرم

پیاز : دو عدد

تخم‌مرغ : چهار تا پنج عدد

آب زعفران : یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل وزردچوبه، روغن : به میزان لازم

سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)

طرز تهیه شامی بابلی :

آشپزی-ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

شامی نخودچی , طرز تهیه شامی نخودچی , پخت غذای شامی نخودچی

آموزش کامل طرز تهیه شامی بابلی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات