خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه بانوفی پای

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه بانوفی پای

تاریخ ارسال مطلب : 16 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بانوفی پای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

دسر ماست و خرما , طرز تهیه دسر ماست و خرما , پخت غذای دسر ماست و خرما

 بنافی پای یا بانوفی پای (به انگلیسی Banoffee , Banoffi) یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است. در برخی دیگر از گونه های این شیرینی بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار می‌رود.نام آن آمیزه ای از واژه‌های موز (banana) و تافی (Toffee) است.همه اعتبار بنافی پای به دو سرآشپز رستوران مجارستانیِ جوینگتون، ایان دویینگ و نیگل مکنزی گره خورده است. آن ها این دسر را در سال ۱۹۷۲ را اختراع کردند. ایده نخستین این دسر از یک شیرینی آمریکایی گرفته شده است. این دسر خیلی زود مورد توجه مشتریان این رستوران قرار گرفته و مشهور شد. در آغاز بنافی پای تنها از یک لایه موز و تافی درست می شد ولی پس از آن خامه و شیر پرچرب و … افزوده شد.این دسر خیلی زود در به منوی رستوران های دیگر افزوده شد و پس از چندی در رستوران های استرالیا و آمریکا هم یافت می‌شد. در سال ۱۹۹۴ بسیاری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای آمریکا فروش بانوفی پای را با عنوان شیرینی آمریکایی (American Pie) آغاز کردند که فروش آن بسیار خوب بود.این دسر در هند بسیار محبوب است. بسیاری از مردم هند پس از غذای اصلی بانوفی پای را صرف می کنند. همچنین در بسیاری از رستوران های استانبول ترکیه هم بنافی پای سرو می شود.از من به شما نصیحت.اگه میخواهید این پای خوشمزه رو بخورید حتما پشت سر آن یک پیاده روی درست و حسابی انجام بدهید وگرنه خدایی ناکرده با مشکل روبرو می شوید چون کالری این پای بسیار بالاست.

مواد لازم بانوفی پای :

 بیسکویت دیجستیو (ساقه طلایی) : ۲۵۰ گرم

 کره : ۱۲۰ گرم

 شکر قهوه ایی : ۱ قاشق سوپخوری

 شیر عسلی : ۱ قوطی

 موز : ۳ عدد بزرگ

خامه فرم گرفته : ۲ پیمانه

پودر نسکافه : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بانوفی پای :

ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .
چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف
کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید .امیدوارم از تهیه این دسر خوشمزه لذت ببرید.

منبع : honartabakhi

آموزش کامل طرز تهیه بانوفی پای


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.00 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات