خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کباب حسینی – هندی مخصوص سحر

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کباب حسینی – هندی مخصوص سحر

تاریخ ارسال مطلب : 14 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه کباب حسینی – هندی مخصوص سحر

کباب حسینی , طرز تهیه کباب حسینی , پخت غذای کباب حسینی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب حسینی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کباب حسینی  6 تا 7 نفر:

گوشت گوسفند : 1 کیلو

پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده : 10 تا 15 عدد

پیاز ساطوری : 1عدد

سیر کوبیده : 1 حبه

ماست : 1 پیمانه

زنجبیل : نصف قاشق چایخوری

کره : 150 گرم

زردچوبه : 1قاشق مرباخوری

نمک، فلفل : به میزان لازم

طرز تهيه کباب حسینی :

گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و 1-2 ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .

کباب حلزونی , طرز تهیه کباب حلزونی , پخت غذای کباب حلزونی

آموزش کامل طرز تهیه کباب حسینی – هندی مخصوص سحر


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات