خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه باسلق

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه باسلق

تاریخ ارسال مطلب : 1 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه باسلق

باسلق , طرز تهیه باسلق , پخت غذای باسلق

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه باسلق را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای باسلق :

پودر نارگیل : 150 گرم

مغز گردو  : 100 گرم

روغن مایع : یک قاشق چایخوری

آب سرد : دو لیوان

گلاب : نصف لیوان

شکر : 200 گرم

نشاسته : 100 گرم

طرز تهیه باسلق :

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند .سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود.وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم وبامغز گردو تزئین میکنیم.

دسر لیمو , طرز تهیه دسر لیمو , پخت غذای دسر لیمو

آموزش کامل طرز تهیه باسلق


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.80 ( 5 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات