خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه باقلا پلو

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه باقلا پلو

تاریخ ارسال مطلب : 15 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه باقلا پلو

باقلا پلو , طرز تهیه باقلا پلو , پخت غذای باقلا پلو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه باقلا پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای باقلا پلو 6 الی 8 نفر :

گوشت دنده : 750 گرم

برنج : 1 کیلو

شوید : نیم کیلو

باقلاسبز : 0/5 کیلو

پیاز : 2 عدد

زعفران به مقدار کافی

ادویه به مقدار کافی

نمک به مقدار کافی

دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه باقلا پلو :

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , پخت غذای سبزی پلو با ماهی

آموزش کامل طرز تهیه باقلا پلو


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات