خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

تاریخ ارسال مطلب : 27 شهریور 1395

,دلمه فلفل دلمه ای,دلمه فلفل دلمه ای بدون گوشت,دلمه فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی,دلمه فلفل دلمه ایی,دلمه فلفل دلمه ای و بادمجان,دلمه فلفل دلمه ای سنتی,دلمه فلفل دلمه ای در فر,دلمه فلفل دلمه ای با لپه,دلمه فلفل دلمه ای با برنج,دلمه فلفل دلمه ای مجلسی,دلمه فلفل دلمه ای گیاهی,دلمه فلفل دلمه اي,دلمه فلفل دلمه ای سبز,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای و بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای و بادمجان و گوجه,دلمه بادمجان و فلفل دلمه اي,دلمه بادمجان فلفل دلمه ای,تهیه دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای در فر,نگهداری فلفل دلمه ای در فریزر,دلمه فلفل سبز در فر,پخت دلمه فلفل دلمه ای در فر,دلمه فلفل دلمه ای بدون فر,فلفل دلمه ای در فریزر

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم دلمه فلفل دلمه ای

فلفل‌ دلمه‌اي :•: 3 عدد

گوشت چرخ كرده :•: 200 گرم

پیاز :•: یک عدد متوسط

بادمجان :•: یک عدد

جعفری ساطوری :•: 3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا :•: 100 گرم

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذا خوری

زرد چوبه :•: یک قاشق مربا خوری

آب ، نمک و فلفل :•: به اندازه کافی

روغن :•: به میزان لازم

دلمه قالبی,طرز تهیه دلمه قالبی,دستور پخت دلمه قالبی,دلمه برگ مو قالبی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم.ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و در مقداری روغن تفت مي‌دهيم تا به صورت طلايي دربيايد سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه و تفت مي‌دهيم

در این هنگام زردچوبه ، نمك ، فلفل ، رب گوجه فرنگي و 2 قاشق آب به آن اضافه مي‌كنيم.بادمجا‌ن‌ را به صورت حلقه‌اي يا نگيني خرد می کنیم و در تابه ديگري سرخ مي‌كنيم و سپس آن را هم به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت مي‌دهيم

بعد از اضافه کردن بادمجان تابه را روي حرارت كم به مدت 5 دقيقه قرار می دهیم تا مواد به خورد هم بروند بعد از 5 دقیقه آن را از روي حرارت برداشته جعفري ساطوری را اضافه می کنیم و هم مي‌زنيم سر فلفل دلمه‌اي ها را بريده و داخل آن را با قاشق خالي مي‌كنيم

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان,دلمه بادمجان و فلفل

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

دلمه فلفل دلمه ای

و مواد دلمه را درون آن مي‌ريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن مي‌گذاريم در آخر فلفل‌ها را داخل يك ظرف قرار می دهیم كف ظرف را به اندازه نيم سانت آب می ریزیم و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست‌ دقيقه مي‌پزيم

برای زیبایی هر چه بیشتر غذا از فلفل های دلمه ای رنگی استفاده کنید.ریختن پنیر پیتزا برای طعم بهتر غذاست و اجباری به استفاده نیست.برای طمع لذیذتر می توانید از سس گوجه فرنگی تند هم در کنار دلمه ها استفاده کنید

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.19 ( 31 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات