خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

تاریخ ارسال مطلب : 27 شهریور 1395

,کیک تولد,کیک تولد دخترانه,کیک تولد مردانه,کیک تولد زیبا,کیک تولد عاشقانه,کیک تولدت مبارک,کیک تولد ساده,کیک تولد همسر,کیک تولد شکلاتی,کیک تولد کودک,کیک تولد دخترانه جدید,کیک تولد دخترانه نوجوان,کیک تولد دخترانه باربی,کيک تولد دخترانه,کیک تولد دخترانه کیتی,کیک تولد دخترانه 2013,کیک تولد دخترانه ی زیبا,کیک تولد دخترانه زیبا,کیک تولد دخترانه یک سالگی,کیک تولد مردانه جدید,کیک تولد مردانه شیک,كيك تولد مردانه,کیک تولد مردانه زیبا,کیک تولد مردان زن ذلیل,عکس کیک تولد مردانه,مدل کیک تولد مردانه,تزیین کیک تولد مردانه,مدل كيك تولد مردانه,کیک تولد زیبا برای بزرگسال,کیک تولد زیبا دخترانه,کیک تولد زیبا پسرانه,کیک تولد زیبای خفته,کیک تولد زیبا عکس,کیک تولد زیبا دخترونه,کیک تولد زیباترین,کیک تولد زیبا و جدید,کيک تولد زيبا,کیک تولد عاشقانه برای همسر,کیک تولد عاشقانه 2014,کیک تولد عاشقانه2015,بهترین کیک تولد عاشقانه,کیکهای تولد عاشقانه,عکسهای کیک تولد عاشقانه,مدل کیک تولد عاشقانه,مدلهای کیک تولد عاشقانه,طرح کیک تولد عاشقانه,كيك تولدت مبارک,کیک تولدت مبارک متحرک,کیک تولدت مبارک عشقم,کیک تولدم مبارک,كيك تولدت مبارك,تولدت مبارک کیک,عکس کیک تولدت مبارک,عکس کیک تولدت مبارک عاشقانه,تصاویر کیک تولدت مبارک,کیک تولد ساده و شیک,کیک تولد ساده و زیبا,کیک تولد ساده خوشمزه,کیک تولد ساده خانگی,کیک تولد ساده شکلاتی,کیک تولد ساده با تزیین,کیک تولد ساده بدون فر,کیک تولد ساده پسرانه,تزیین کیک تولد ساده,کیک تولد همسرم,کیک تولد همسری,كيك تولد همسر,کیک تولد شوهر,کیک تولد برای همسر,متن کیک تولد همسر,کیک تولد برای همسرم,تزیین کیک تولد همسر,مدل کیک تولد همسر,کیک تولد شکلاتی با شمع,کیک تولد شکلاتی زیبا,کیک تولد شکلاتی آشپزخانه کوچک من,کیک تولد شکلاتی ساده,کیک تولد شکلاتی عکس,كيك تولد شكلاتي,آموزش کیک تولد شکلاتی,تزیین کیک تولد شکلاتی,مدل کیک تولد شکلاتی,کیک تولد کودکانه,کیک تولد کودک دختر,کیک تولد کودک پسر,کيک تولد کودک,کیک تولد کودک یک ساله,کیک تولد کودک دخترانه,کیک تولد کودک سیتی,کیک تولد کودک 1 ساله,کیک تولد کودکانه زیبا

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد,;d; j,gn

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کیک تولد را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

نکات کلیدی برای پخت کیک تولد

قبل از آماده کردن مواد کیک تولد، فر را روشن کنید تا گرم شود..آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک تولد آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.

اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود..هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

اگر کیک تولد شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

اگر برای تزئین کیک از خامه استفاده میکنید،همیشه وقتی کیک کاملا خنک شد،روی آن خامه بمالید،چون اگر کیک کمی هم حرارت داشته باشد،خامه بخورد کیک میرود و خامه آب میشود و کیک شما خراب میشود.

اگر از رنگ برای تزئین کیک  تولد استفاده میکنید،آن را 1 ساعت قبل از مراسم تزئین کنید،چون خامه رنگی به خامه سفید رنگ میدهد.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

مواد لازم برای کیک تولد

آرد :•: 200 گرم

بکینگ پودر :•: 10 گرم

شکر :•: 150 گرم

وانیل :•: 5 گرم

تخم مرغ :•: 4 عدد

آب یا آب کمپوت :•: 4 قاشق غذاخوری

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

طرز تهیه کیک تولد

فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود. بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم.آب یا آب کمپوتی را به مواد بالا اضافه کرده.آرد و بکینگ پودر را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم

قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.مايه كيك را در قالب 28 سانتی متری گرد ميريزيم و به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت و طبقه وسط.در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد. در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

کیک تولد

وقتی که کیک شما کاملا خنک شد،آن را درون ظرفی که میخواهد کیکتان را بگذارید،بگذارید و خامه را روی یکی از کیکها بمالید و موزها را حلقه حلقه کرد و روی سطح کیک بچیند و بعد هم آناناس را به اندازه بند انگشت خرد کرده و بچیینید و در آخر هم گردوهای خرد شده را روی موز و آناناسها بریزید

و بعد کیک بعدی که کاملا اون هم خنک شده را خامه میمالیم و روی آناناس ها و موزها و گردوها میگذاریم و فقط این کار را کمی با دقت انجام دهید که کیک شما خراب نشود و بعد از آن با خامه اول تمام دور کیک را بپوشانید و صاف کنید و بعد روی کیک را و بعد هر مدلی که دوست دارید روی آن را تزئین کنید

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

کیک تولد

ولی اگر از چیزهای رنگی مثل اسمارتیز و گلوله های رنگی برای تزئین کیک تولد میخواهید استفاده کنید،روز بعد 1 ساعت مانده به اینکه کیک را میخواهید بیاورید روی آن را با آنها تزئین کنید ،چون اگر از شب قبل تزئین کنید،رنگش به کیک پس میدهد

بهتر است کیک تولد را از شب قبل یا 9 ساعت قبل درست کرده و در یخچال بگذارید تا خامه کمی بخورد کیک برود،ولی حتما روی کیک را با یک پوشش مناسب بپوشانید که کیک تولد شما خشک نشود و بعد داخل یخچال بگذارید،ولی پوشش شما باید طوری باشد که خامها به آن نچسبد و تزئین کیکتان خراب نشود.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

مواد لازم برای وسط کیک تولد

موز :•: 2 تا 3 عدد

گردو خرد شده :•: نصف استکان

آناناس خرد شده :•: 1 استکان سرخالی

رنگهای خوراکی برای تزئین :•: به دلخواه و به مقدار لازم

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

مواد لازم برای تهیه خامه کیک تولد

پودرقند :•: به مقدار لازم،خود من 400 گرم استفاده کردم

خامه :•: 6 بسته 200 گرمی

وانیل :•: هر بسته 200 گرمی خامه،¼ قاشق چای خوری وانیل

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور پخت کیک تولد

طرز تهیه خامه کیک تولد

برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود

اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود.تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه.

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

دستور طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.72 ( 57 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات