خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه لقمه اسفناج

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه لقمه اسفناج

تاریخ ارسال مطلب : 8 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه لقمه اسفناج

لقمه اسفناج , طرز تهیه لقمه اسفناج , پخت غذای لقمه اسفناج

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لقمه اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای لقمه اسفناج :

 ماست و روغن مایع و آرد ذرت : از هر کدام يك پيمانه

 سركه : يك قاشق غذاخوري

 تخم‌مرغ : يك عدد

 بيكينگ‌ پودر : 1/4 قاشق چايخوري

 نمك و فلفل و آرد سفید : به ميزان لازم

مواد لازم ميانی :

 اسفناج : 500 گرم

 پياز : يك عدد

 پنير سفيد : 50 گرم

 كره : يك قاشق غذاخوري

 نمك و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه لقمه اسفناج :

پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد.  بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج  كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.

سالاد كوفته كله گنجشكی چینی با اسفناج , طرز تهیه سالاد كوفته كله گنجشكی چینی با اسفناج , پخت غذای سالاد كوفته كله گنجشكی چینی با اسفناج

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه لقمه اسفناج


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات