خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه نان کشمشی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه نان کشمشی

تاریخ ارسال مطلب : 20 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه نان کشمشی

نان کشمشی , طرز تهیه نان کشمشی , پخت غذای نان کشمشی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه نان کشمشی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای نان کشمشی :

 رنده پوست ليمو ترش : 1/2 و 1قاشق چايخوري

 نمک : 1 قاشق چايخوري

 کره : 100 گرم

 تخم مرغ : 2 عدد

 شير ولرم : 1/2 و 1پيمانه

شكر : 1/3  پيمانه

پودر خمير ترش : 30گرم

آرد : 500 گرم حدود 5 پيمانه

كشمش : 100 گرم

آب ليمو ترش تازه : 2 قاشق سوپخوری

کیک کشمشی و پرتقالی , طرز تهیه کیک کشمشی و پرتقالی , پخت غذای کیک کشمشی و پرتقالی

طرز تهيه نان کشمشی :

1-كشمش ها را شسته خشك كرده با آب ليمو مخلوط نموده تا نرم شود .
2-آرد رادر يك ظرف الك نموده وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط نموده و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .)
3-روي پيش خمير را بپوشانيد ده دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد .
4-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد .
5-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود .
6-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط كنيد و خمير را درقالب مستطيل به طول 8*7*30 سانتي متر چرب شده بريزيد و پانزده دقيقه ديگر بگذاريد بماند تا مجدداً ور بيايد
7-فر را روي حرارت 400 فارنهايت گرم نموده .
8-نان را در دومين طبقه از كف فر بمدت پنجاه تا شصت دقيقه بپزيد سپس مقداري كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .

منبع : jadidtarin.com

آموزش کامل طرز تهیه نان کشمشی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات