خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش دوغ

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آش دوغ

تاریخ ارسال مطلب : 4 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه آش دوغ

آش دوغ , طرز تهیه آش دوغ , پخت غذای آش دوغ

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش دوغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش دوغ :

سبزی ( گشنیز ، تره و سیر ) : ۱/۵ کیلو

برنج : ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط : ۱ عدد

نخود : ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم

آرد برنج : ۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم

تخم مرغ : ۲ عدد

دوغ : ۴ کیلو

ترخان خشک : ۲۵ گرم

فلفل سبز و قرمز تند : ۲ عدد

پیاز داغ     جهت تزیین

نمک و فلفل : به مقدار لازم

زرد چوبه : کمی برای گوشت چرخ کرده

روغن : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش دوغ :

۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .

۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .

۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .

۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید

آش رشته با آب گوجه فرنگی , طرز تهیه آش رشته با آب گوجه فرنگی , پخت غذای آش رشته با آب گوجه فرنگی

آموزش کامل طرز تهیه آش دوغ


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات