خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه بیفتک

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه بیفتک

تاریخ ارسال مطلب : 22 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه بیفتک

بیفتک , طرز تهیه بیفتک , پخت غذای بیفتک

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بیفتک را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای بیفتک 5 نفر :

گوشت بی استخوان گوساله : 750 گرم

پیاز : 2 عدد

رب گوجه : 1 قاشق سوپخوری

نمک : به مقدار لازم

کره : 250 گرم

سیب زمینی : 0/5 کیلو

برگ بو : 4 عدد

فلفل : به مقدار لازم

 طرز تهیه بیفتک :

گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .

کباب لم چاپس , طرز تهیه کباب لم چاپس , پخت غذای کباب لم چاپس

آموزش کامل طرز تهیه بیفتک


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.75 ( 4 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات