خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کیک گردو و نسکافه

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کیک گردو و نسکافه

تاریخ ارسال مطلب : 25 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه کیک گردو و نسکافه

کیک گردو و نسکافه , طرز تهیه کیک گردو و نسکافه , پخت غذای کیک گردو و نسکافه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کیک گردو و نسکافه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کیک گردو و نسکافه :

تخم مرغ : سه عدد

کره : 100 گرم

شكر : يك پيمانه

آرد : دو پيمانه

شیر : يك پيمانه

بيكينگ‌پودر : دو قاشق چايخوري

آب پرتقال : دو قاشق سوپخوري

پودرنسكافه : دو قاشق چايخوري

گردوي خردشده : نصف پيمانه

كشمش در صورت تمايل : به ميزان لازم

طرز تهيه کیک گردو و نسکافه :

همه مواد بجز كشمش و گردو را در ظرف همزن ريخته ابتدا با دور كُند سپس با دور ملايم بزنيد تا تغيير رنگ دهد و يك‌دست شود. آن‌گاه كشمش و گردو را اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد. اين كيك را درون قالب ( مي‌توانيد هم از قالب كامل و هم از قالب‌هاي تكي استفاده كنيد) بريزيد و در فر 180 درجه سانتي‌گراد به مدت، 20 تا 25 دقيقه بپزيد.

کیک فوری خرما و گردو , طرز تهیه کیک فوری خرما و گردو , پخت غذای کیک فوری خرما و گردو

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه کیک گردو و نسکافه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات