خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه شيرينی زنجبيلی مخصوص عيد نوروز

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه شيرينی زنجبيلی مخصوص عيد نوروز

تاریخ ارسال مطلب : 11 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه شيرينی زنجبيلی مخصوص عيد نوروز

شيرينی زنجبيلی , طرز تهیه شيرينی زنجبيلی , پخت غذای شيرينی زنجبيلی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شيرينی زنجبيلی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای شيرينی زنجبيلی :

کره : دو سوم پيمانه

پودر قند : يک پيمانه

آرد سفيد گندم : يک پيمانه

بيکينگ پودر : يک قاشق چاي خوري

تخم مرغ : یک عدد

زنجبيل : دو قاشق مرباخوري

وانيل : يک چهارم قاشق مرباخوري

پودر پسته : به ميزان لازم

روش تهيه شيرينی زنجبيلی :

– فر را با حرارت ??? درجه فارنهايت گرم کنيد. کره و پودر قند را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود.

– وانيل و زرده تخم مرغ را اضافه نماييد و بزنيد تا سفيد و کش دار شود.

– سپس زنجبيل و بيکينگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد.

– بعد خمير را پهن نموده و قالب بزنيد.

– در نهايت خميرهاي قالب زده شده را در سيني قرار دهيد و روي هر شيريني را با برس، سفيده تخم مرغ بماليد و روي آن کمي پودر پسته بپاشيد و در طبقه وسط فر به مدت ?? دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

– بعد از خنک شدن از سيني خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهيد.

شیرینی انگشتی بادامی , طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی , پخت غذای شیرینی انگشتی بادامی

منبع : bata

آموزش کامل طرز تهیه شيرينی زنجبيلی مخصوص عيد نوروز


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات