خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه كاچی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه كاچی

تاریخ ارسال مطلب : 30 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه كاچی

كاچی, طرز تهیه كاچی, پخت غذای كاچی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه كاچی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای كاچی :

آرد : 2 لیوان

نبات کوبیده شده : 2 لیوان

روغن زرد : 250 تا 300 گرم

گلاب : نصف فنجان

زعفران سائیده : 1 قاشق چایخوری

خلال بادام : 50 گرم

پودر پسته و دارچین : به مقدار کافی

طرز تهیه كاچی :

روغن را داغ كرده، آرد گندم یا برنج را در آن بریزید و صبر كنید تا سرخ شود، سپس آب، شكر و زعفران را به آن اضافه كنید.نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می كنیم و آن را كنار می گذاریم. روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یك قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را كم كم اضافه می كنیم.بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم كرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه كاچی نیاز به سرخ كردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمك اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را كم كم به آن اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یك دست شود. خلال بادام را هم اضافه می كنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا كاچی جا بیفتد . در صورتی كه كاچی كمی سفت شد، می توانیم یك لیوان آب به آن اضافه كنیم و می گذاریم كاچی به روغن بیفتد. معمولاً این نوع كاچی را برای خانم های تازه زایمان كرده، می پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.

دسر هلو یا زرد آلو, طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو, پخت غذای دسر هلو یا زرد آلو

آموزش کامل طرز تهیه كاچی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات