خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک محلی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک محلی

تاریخ ارسال مطلب : 27 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک محلی

آبگوشت کشک , طرز تهیه آبگوشت کشک , پخت غذای آبگوشت کشک

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.

مواد اولیه آبگوشت کشک محلی :

 گوشت گوسفند : نیم کیلو

 نخود : نصف لیوان

 پیاز بزرگ : 2 عدد

 سیب‌زمینی متوسط : 3 عدد

 کشک ساییده : 250 گرم

آب : یک و نیم لیتر

نعنا داغ : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

نمک و فلفل : به میزان لازم

گل زرد : جهت تزیین

آبگوشت بامیه , طرز تهیه آبگوشت بامیه , پخت غذای آبگوشت بامیه

طرز تهیه آبگوشت کشک :

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.

• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.

• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)

• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.

• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.

• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

منبع : sooran.com

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک محلی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.67 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات