خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه خورش چغاله بادام

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه خورش چغاله بادام

تاریخ ارسال مطلب : 18 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام , طرز تهیه خورش چغاله بادام , پخت غذای خورش چغاله بادام

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش چغاله بادام را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم خورش چغاله بادام :

گوشت خورشتی : 400 گرم

پیاز خورد و سرخ شده : 1 عدد متوسط

چغاله بادام : 200 گرم

نعنا و جعفری خورد شده : 300گرم

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

آبغوره : به میزان لازم

آب : 4 لیوان

طرز تهیه خورش چغاله بادام :

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.

چند نکته

1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

خورش گل کلم , طرز تهیه خورش گل کلم , پخت غذای خورش گل کلم

آموزش کامل طرز تهیه خورش چغاله بادام


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.00 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات