خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

تاریخ ارسال مطلب : 23 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

رولت مرغ و بادمجان , طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان , پخت غذای رولت مرغ و بادمجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای رولت مرغ و بادمجان :

بادمجان : چهار عدد

گوجه‌فرنگي و ران مرغ : از هر کدام سه عدد

سیر : دو حبه

رب گوجه‌فرنگي : يك قاشق سوپخوري

فلفل سبز : شش عدد

نمك و فلفل و آب و روغن : به ميزان لازم

طرز تهيه رولت مرغ و بادمجان :

بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكه‌تكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان‌ يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجه‌فرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌فرنگي را هم روي آن اضافه كنيد. در فر 180درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا فلفل و گوجه‌فرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت گذاشته تا جا بيفتد.

کشک و بادمجان , طرز تهیه کشک و بادمجان , پخت غذای کشک و بادمجان

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات