خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

تاریخ ارسال مطلب : 27 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

پای مرغ , طرز تهیه پای مرغ , پخت غذای پای مرغ

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پای مرغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم پای مرغ :

بیسکوئیت کره ای : به میزان لازم

تره فرنگی خردشده : 1 فنجان (3 عدد متوسط)، یا 1 عدد پیاز

قارچ تازه ورقه شده : 1 فنجان

کرفس خرد شده : ¾ فنجان ( 2/1 – 1 ساقه )

فلفل قرمز شیرین خرد شده :  ½ فنجان ( 1 عدد کوچک )

کره یا مارگارین : 2 قاشق غذاخوری

آرد : 3/1 فنجان

ادویه ی مخصوص خوراک مرغ : 1 قاشق چایخوری

نمک : ¼ قاشق چایخوری

فلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوری

آب مرغ : ½ -1 فنجان

خامه ی کم چرب یا شیر : 1 فنجان

مرغ پخته و خرد شده : ½ -2 فنجان

نخود فرنگی یامخلوط نخود فرنگی و هویج : 1 فنجان

تخم مرغ : 1 عدد

طرز تهیه پای مرغ :

1- بیسکوئیت روی غذا را آماده کنید و کنار بگذارید

2- در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و 4 تا 5 دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید.

3- تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید. درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.

4- ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر باحرارت 400 درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی -قهوه ای شود. 20 دقیقه قبل از سرو غذا ظرف را از فر بیرون بیاورید. این غذا برای 6 نفر کافی است.

بیسکویئیت تزیین روی غذا :

¼-1 فنجان آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.مخلوط آرد و نمک را در 3/1 فنجان روغن شیرینی پزی بریزید و با همزن بزنید تا به گلوله هایی به اندازه ی یک نخود تبدیل شوند. آنگاه یک قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمی از این خمیر بپاشید و آن را به آرامی با چنگال در ظرف بغلطانید تا کاملا” به آب آغشته شود. حال خمیر را در گوشه ی ظرف قرار دهید. دوباره 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمه ی دیگر مخلوط آرد بپاشید و در آخر 1 قاشق غذاخوری آب سرد را یکباره روی آن بریزید و با چنگال به آرامی همه ی خمیر را در آب بغلطانید. اینک خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید. روی یک تخته کمی آرد بپاشید و این گلوله ها را با وردنه باز کنید و به شکل مثلثهای9 X 13 برش بزنید. حتما” از چاقوی تیز استفاده کنید. برش زدن این بیسکوئیت ها باعث می شود آب درون خمیر آن تبخیر شود. در صورت تمایل می توانید با استفاده از چاقوی کوچک شیرینی پزی بیسکوئیت ها را به فرم های مختلف و دلخواه برش بزنید.

سینه مرغ سوخاری تراوا , طرز تهیه سینه مرغ سوخاری تراوا , پخت غذای سینه مرغ سوخاری تراوا

آموزش کامل طرز تهیه پای مرغ

 


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات