خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ته چین ماهی قزل‌ آلا مخصوص

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه ته چین ماهی قزل‌ آلا مخصوص

تاریخ ارسال مطلب : 2 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه ته چین ماهی قزل‌ آلا مخصوص

ته چین ماهی , طرز تهیه ته چین ماهی , پخت غذای ته چین ماهی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ته چین ماهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ته چین ماهی :

ماهي قزل‌ آلا : دو عدد

روغن مايع ذرت : يك پيمانه

برنج : پنج پيمانه

سبزي پلو : چهار پيمانه

سير تازه خردشده : نصف پيمانه

نمك و فلفل : به ميزان لازم

زعفران : به ميزان لازم

ماهی شکم پر , طرز تهیه ماهی شکم پر , پخت غذای ماهی شکم پر

طرز تهيه ته چین ماهی :

ماهي‌ها را تميز شسته و استخوان آنها را جدا مي‌كنيم. مقداري نمك، فلفل و زعفران به آنها مي‌زنيم تا مزه‌دار شوند. در اين فاصله برنج را كه از شب قبل همراه نمك خيس كرده‌ايم با سبزي‌پلو آبكش مي‌كنيم. سپس ماهي را از طرفي كه گوشت دارد در ماهيتابه سرخ مي‌كنيم و طرف ديگر كه پوست ماهي مي‌باشد را ته ماهيتابه قرار داده و برنج آبكش شده را روي آن مي‌ريزيم. ماهي دوم را كاملا سرخ كرده و سر آن را جدا مي‌كنيم و در ماهيتابه گذاشته و بقيه برنج و سير تازه را روي آن مي‌ريزيم. در ظرف كوچكي، نصف پيمانه آب و بقيه روغن را ريخته روي حرارت مي‌گذاريم. زماني كه به جوش آمد روي برنج مي‌ريزيم و در ظرف را با فويل آلومينيومي بسته و آن را يك ساعت روي حرارت ملايم دم مي‌كنيم. نهايتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شكل تزئين مي‌كنيم.

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه ته چین ماهی قزل‌ آلا مخصوص


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات