خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار

تاریخ ارسال مطلب : 12 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار

مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار , طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار , پخت غذای مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

اگر دوست دارید میگو یا جوجه چینی پفدار و بسیار خوشمزه ای مثل همانهایی که بارها در رستورانها خورده اید را

خود در منزل با اطمینان از مواد سالم آن که برای بچه ها مفید است را تهیه کنید

در این قسمت با ما همراه باشید .

شما می توانید به راحتی با آماده کردن مواد این مایع مخصوص خود جوجه یا میگو چینی را خود در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار 4 الی 6 نفر :

آرد سفید : 150 گرم

روغن زیتون : 4/1 فنجان

سفیده ی تخم مرغ : 5 عدد

بیکینگ پودر : نصف قاشق مربا خوری

دلستر : یک شیشه ی کوچک

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار :

آرد سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده، سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط کرده در این مرحله بسته به تمایل خود به مقدار فلفل قرمز آن را به این مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را خوب زده تا کاملا کف کنند و بعد آنها را به آرامی به مواد بالا اضافه می کنیم و باز با هم خوب مخلوط می کنیم.این مایع در این مرحله باید مثل ماست چکیده شود .میگو و تکه های گوشت مرغ آماده را در این مواد می غلطانیم و در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود می اندازیم تا پف کرده و سرخ شوند که با سس سفید مخصوص آن بسیار غذای لذیذ و خوشمزه ای خواهد بود.

جوجه کباب دو رنگ , طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ , پخت غذای جوجه کباب دو رنگ

منبع : seemorgh

آموزش کامل طرز تهیه مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات