خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت و ترید

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت و ترید

تاریخ ارسال مطلب : 21 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت و ترید

آبگوشت و ترید , طرز تهیه آبگوشت و ترید , پخت غذای آبگوشت و ترید

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت و ترید را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آبگوشت و ترید 5 نفر :

گردن متوسط : یک عدد حدود 800گرم

پیاز متوسط : 2 عدد

نخود و لوبیای سفید : حدود یک لیوان

زردچوبه و ادویه گرام ماسالا : کمی

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

سیب زمینی کوچک :  4 الی 5 عدد

جعفری و گشنیز خرد شده : کمی

پیاز کوچک رنده شده : یک عدد

طرز تهیه آبگوشت و ترید :

نخود و لوبیا را ازیک روز قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید . گوشت را شسته و همراه با پیاز و نخود و لوبیا و کمی زردچوبه بپزید . وقتی پخت ادویه و سیب زمینی را اضافه کنید . وقتی سیب زمینی پخت رب گوجه را اضافه کنید و نمک و تندی غذا را بچشید . آب آبگوشت باید حدود 5 الی 6 لیوان باشد تا بتوان از آن هم ترید تهیه کرد .پس از اتمام مراحل پخت استخوان ها را جدا و گوشت و حبوبات و سیب زمینی را بکوبید . و با پیاز رنده شده و جعفری و گشنیز خرد شده مخلوط کنید و کمی آب لیموترش تازه رویش بریزید و نمک آنرا بچشید . آب آبگوشت را در ظرف کشیده و رویش کمی دارچین و جعفری و گشنیز بپاشید و سر میز ببرید . از نان لواش خشک یا نرم میتونین برای ترید استفاده کنین . گوشت کوبیده را میتوانید با پیاز رنده شده مخلوط کرده و داخل ظرف یا دیس کشیده سرو کنید .

نکات مربوط به تهیه آبگوشت و ترید

گوسفند یا ماهیچه یا سردست با استخوان باشد .

آش ماش بدون گوشت , طرز تهیه آش ماش بدون گوشت , پخت غذای آش ماش بدون گوشت

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت و ترید


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات