خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

تاریخ ارسال مطلب : 28 بهمن 1393

آموزش آشپزی کوکو بادمجان کبابی

کوکو بادمجان کبابی , طرز تهیه کوکو بادنجان کبابی , آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آشپزی , آموزش آشپزی , آشپزی ایرانی

مواد لازم جهت طبخ کوکو بادمجان کبابی

  • بادمجان کبابی پوست کنده : ۷ عدد
  • تخم‌مرغ : ۵ عدد
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

کوکوی گوجه فرنگی , طرز تهیه کوکوی گوجه فرنگی , کوکوی گوجه

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

پیاز را پوست کنده و در میکسر خرد می‌کنیم و سپس بادمجان‌های کبابی را به آن اضافه کرده و خوب له می‌کنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه در مخلوط می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا مایه کوکو یک‌دست شود.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سپس در تابه روغن می‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. بعد از این‌که یک‌طرف کوکو پخته شد آن‌را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

این کوکو را می‌توانیم در فر هم بپزیم در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات