خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه كوكوی پاغازه بسیار خوشمزه و مقوی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه كوكوی پاغازه بسیار خوشمزه و مقوی

تاریخ ارسال مطلب : 18 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه كوكوی پاغازه بسیار خوشمزه و مقوی

كوكوی پاغازه , طرز تهیه كوكوی پاغازه , پخت غذای كوكوی پاغازه

طرز تهیه كوكوی پاغازه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه كوكوی پاغازه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای كوكوی پاغازه :

 پاغازه : ۵/۰ کیلو گرم

 آرد : ۱ الی ۲ قاشق

 پیاز : ۱ عدد

 تخم مرغ : ۴ الی ۵ عدد

 نمک و زردچوبه :  به میزان لازم

سیر رنده شده : ۱ حبه

روغن : ۱ قاشق برای سرخ کردن

کوکو سیب زمینی شکم پر , طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر , پخت غذای کوکو سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه كوكوی پاغازه :

فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند .

پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .

پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

آموزش کامل طرز تهیه كوكوی پاغازه بسیار خوشمزه و مقوی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.20 ( 5 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات