خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه مثلث خامه ای

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه مثلث خامه ای

تاریخ ارسال مطلب : 19 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه مثلث خامه ای

مثلث خامه ای , طرز تهیه مثلث خامه ای , پخت غذای مثلث خامه ای

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مثلث خامه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای مثلث خامه ای :

آرد : دو پيمانه

بيكينگ‌پودر و نمک : از هر کدام نصف قاشق مرباخوري

شکر : دو قاشق مرباخوري

پنير پيتزا : 125 گرم (نصف پيمانه)

خامه : 350 گرم (يك و نيم پيمانه)

شويد خردشده : يك قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ : يك عدد

طرز تهيه مثلث خامه ای :

آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنير باقي‌مانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.

دسر ترایفل , طرز تهیه دسر ترایفل , پخت غذای دسر ترایفل

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه مثلث خامه ای


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات