خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه شیرینی مثلث خامه ای با طعمی فوق العاده خوشمزه

27 esfand 9

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

دستور طرز تهیه شیرینی مثلث خامه ای با طعمی فوق العاده خوشمزه

دستور طرز تهیه شیرینی مثلث خامه ای با طعمی فوق العاده خوشمزه

مثلث خامه ای , طرز تهیه مثلث خامه ای , پخت غذای مثلث خامه ای

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مثلث خامه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای مثلث خامه ای :

آرد :•: دو پیمانه

بیکینگ‌پودر و نمک :•: از هر کدام نصف قاشق مرباخوری

شکر :•: دو قاشق مرباخوری

پنیر پیتزا :•: 125 گرم (نصف پیمانه)

خامه :•: 350 گرم (یک و نیم پیمانه)

شوید خرد شده :•: یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ :•: یک عدد

شیرینی انگشتی بادامی عید نوروز , طرز تهیه شیرینی بادامی , درست کردن شیرینی بادامی انگشتی

دسر ترایفل , طرز تهیه دسر ترایفل , پخت غذای دسر ترایفل

طرز تهیه مثلث خامه ای :

برای تهیه ابتدا مثلث خامه ای آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید.

خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنیر باقی‌مانده را بپاشید

و مثلث خامه ای را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای,درست کردن نان خامه ای,نان خامه ای نارنجکی

دستور طرز تهیه شیرینی مثلث خامه ای با طعمی فوق العاده خوشمزه

آخرین ویرایش در 9 بهمن 1395 ساعت 16:31

این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.63 ( 8 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد