خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه

تاریخ ارسال مطلب : 16 دی 1393

آموزش طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه

کوکوی اسفناج

برای این پست آموزش تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه را برای بازدیدکنندگان گرامی

آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید

مواد لازم جهت طبخ کوکوی اسفناج و پیازچه

اسفناج تازه 200 گرم ، پيازچه 4 ساقه ،  تخم مرغ 5 عدد ،  نمک و فلفل به ميزان لازم ،  تره فرنگي 2 ساقه ،  سبزي کوکو 150 گرم ،  گردو 20 گرم ،  روغن مايع 2/1 پيمانه

کوکوی اسفناج

طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه

ابتدا تره فرنگي را شسته و خرد کرده ، اسفناج را پاک کرده و خرد مي کنيم، پيازچه را خرد کرده و سپس سبزي کوکو را خرد کرده و تمام سبزيجات را مخلوط کرده، گردو را ريز خرد کرده همراه با تخم مرغ ها مخلوط مي کنيم و خوب هم مي زنيم ، نمک و فلفل را اضافه کرده روغن را داغ کرده کوکو را داخل تابه مي ريزيم. بعد از اينکه کاملاً سرخ شد طرف ديگر کوکو را سرخ مي کنيم و بعد همراه با زيتون و گوجه فرنگي و خيارشور سرو مي کنيم.

آشپزیگروه آشپزی

آموزش طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات