خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو

تاریخ ارسال مطلب : 1 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو

دسر هلو یا زرد آلو , طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو , پخت غذای دسر هلو یا زرد آلو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای دسر هلو یا زرد آلو :

هلو یا زرد آلو به صورت كمپوت باشد : یك لیوان

پوره هلو یا زرد آلو : دو قاشق مرباخوری

پودر ژلاتین : یك قاشق چایخوری

شكر : دو قاشق سوپ خوری

آب لیمو ترش : یك قاشق مرباخوری

خامه ساده یا ماست سفت : یك سوم لیوان

آب كمپوت هلو یا زرد آلو : سه قاشق سوپ خوری

آب : سه قاشق سوپ خوری

كرم كاستارد : یك لیوان سرخالی

(خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد)

طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو :

زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با كرم كاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت یك ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.

دسر سوربات طالبی , طرز تهیه دسر سوربات طالبی , پخت غذای دسر سوربات طالبی

منبع:تبیان

آموزش کامل طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 1.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات