خانه » آشپزی » شیرینی » آموزش طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

تاریخ ارسال مطلب : 9 اسفند 1394

آموزش طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

شیرینی انگشتی بادامی عید نوروز , طرز تهیه شیرینی بادامی , درست کردن شیرینی بادامی انگشتی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شیرینی بادامی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور پخت شیرینی ، این پست را دنبال کنید

دمای فر : 180 درجه سانتیگراد

زمان پخت : 15 دقیقه

شیرینی پزی , آموزش پخت شیرینی

مواد لازم برای شیرینی بادامی نوروزی انگشتی :

آرد    220 گرم

آرد برنج     1/5 قاشق سوپخوری

پودر شکر    60 گرم

پودر بادام    2 قاشق غذاخوری

کره خرد شده    180 گرم

شکلات    برای تزئین

مواد لازم برای کیک توپی گردو , پخت کیک توپی گردو

طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز :

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم. کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم. از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم. شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم. در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

منبع : mamisite.com

آموزش طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات