خانه » آشپزی » دلمه سوسیس و آلو مخصوص

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

تاریخ ارسال مطلب : 21 شهریور 1392
دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

مواد مورد نیاز برای دلمه سوسیس و آلو

غذاهای ایرانی ساده,غذاهای ایرانی بدون گوشت,غذاهای ایرانی برای مهمانی,غذاهای ایرانی جدید,غذاهای ایرانی با گوشت چرخ کرده,غذاهای ایرانی با نان,غذاهای ایرانی برای افطار,غذاهای ایرانی با مرغ,غذاهای ایرانی بدون برنج,غذاهای خوشمزه,غذای ساده,غذاهای گیاهی,غذاهای ایرانی,غذای رژیمی,آموزش دلمه سوسیس و آلو مخصوص,آموزش پخت دلمه سوسیس و آلو مخصوص,طبخ دلمه سوسیس و آلو مخصوص,روش پخت دلمه سوسیس و آلو مخصوص,پخت دلمه سوسیس و آلو مخصوص,پختن دلمه سوسیس و آلو مخصوص,طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو مخصوص,طرز پخت دلمه سوسیس و آلو مخصوص,آموزش درست کردن دلمه سوسیس و آلو مخصوص

سوسيس گوشت : 8 عدد

سس خردل : 2 قاشق غذاخوري

آلو برقاني خشك بدون هسته : 24 عدد

ژامبون گوشت : 8 ورق

كره آب شده : يك قاشق غذاخوري

سس گوجه فرنگی : برای تزئین دلمه ها

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

طریقه درست کردن دلمه سوسیس و آلو

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم

ابتدا سوسيس‌ها را با یک کارد تيز از پهلو شكاف می دهیم

اين شكاف بايد تا عمق سوسيس برود

داخل شكاف سوسيس‌ها را سس خردل می مالیم و درون هر يك  سه عدد آلو قرار می دهیم

دور سوسيس‌هاي پر شده را با ورقه‌هاي ژامبون محکم می پیچیم

براي محكم تر شدن مي توانيم دور دلمه‌ها را با نخ تميزي محكم كنيم

فر را از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 260 درجه فارنهايت روشن می کنیم تا داغ شود

اطراف سوسيس‌ها را با كره چرب می کنیم و آنها را درون سيني فر می چینیم

سيني را به مدت 15 الي 18 دقيقه يا تا زماني كه دلمه‌هاي سوسيس طلايي شوند درون فر قرار می دهیم

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

دلمه سوسیس و آلو مخصوص

نکته 1 : آلو ها را از قبل در آب بخیسانید تا نرم شوند

نکته 2 : می توانیم برای تزئین دلمه ها از سس گوجه فرنگی استفاده کنیم

دلمه سوسیس و آلو مخصوص


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات