خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی

تاریخ ارسال مطلب : 9 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی

پیراشکی , طرز تهیه پیراشکی , پخت غذای پیراشکی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیراشکی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خمیر پیراشکی :

ماست : 1 استکان

جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری

نمک : نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ : 1 عدد

آرد : 2/5 استکان

روغن : برای سرخ کردن

مواد لازم برای مایه وسط پیراشکی :

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

رب گوجه : 2 قاشق غذا خوری

تخم مرغ پخته : 1 عدد

نمک : به میزان لازم

پیاز : 1 عدد

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

زرد چوبه : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیراشکی :

جوش شیرین را در ماست حل کنید .نمک و آرد و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز بدهید . خمیر نباید به دست بچسبد . اگر چسبید ، آرد به آن بیفزایید . در کیسه نایلون یک ساعت بگذارید تا ور بیاید . در این فاصله مایه را آماده کنید . پیاز را رنده و با گوشت سرخ کنید . زردچوبه و رب را با آن تفت بدهید. نمک وفلفل را به آن بیفزایید . با یک استکان آب بگذارید بجوشد ومواد خوب به خورد هم بروند ، سپس تخم مرغ رنده شده ودر صورت تمایل یک قاشق جعفری خرد شده را به آن بیفزایید . خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید با وردنه پهن کنید وبا لیوان قالب بزنید . از مایه وسط آن بگذارید و اطراف خمیر را به هم بیاورید و در روغن فراوان و داغ با حرارت ملایم سرخ کنید .

پیراشکی اسفناج , طرز تهیه پیراشکی اسفناج , پخت غذای پیراشکی اسفناج

آموزش کامل طرز تهیه پیراشکی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات