خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه كتلت بادمجان

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه كتلت بادمجان

تاریخ ارسال مطلب : 21 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه كتلت بادمجان

كتلت بادمجان , طرز تهیه كتلت بادمجان , پخت غذای كتلت بادمجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه كتلت بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای كتلت بادمجان :

 بادمجان : دو عدد

 سیب زمینی آب پز : سه عدد

 پیاز و تخم مرغ : یك عدد

 جعفری خردشده : یك قاشق غذاخوری

 پنیر پیتزا : 30 گرم

نمك و آرد سوخاری و روغن : به میزان لازم

گراتین پاستا با بادمجان و گوشت چرخ کرده , طرز تهیه گراتین پاستا با بادمجان و گوشت چرخ کرده , پخت غذای گراتین پاستا با بادمجان و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه كتلت بادمجان :

بادمجان ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده كرده و با جعفری، تخم مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.

منبع : ashpazonline

آموزش کامل طرز تهیه كتلت بادمجان


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.70 ( 10 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات