خانه » آشپزی » یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

تاریخ ارسال مطلب : 21 شهریور 1392
یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,دستور غذا بادمجان,غذای بادمجان,غذاي بادمجان,غذاي بادمجان شكم پر,غذا با بادمجان,غذا با بادمجان کبابی,غذایی با بادمجان,انواع غذا با بادمجان,غذاهای ایرانی ساده,غذاهای ایرانی بدون گوشت,غذاهای ایرانی برای مهمانی,غذاهای ایرانی جدید,غذاهای ایرانی با گوشت چرخ کرده,غذاهای ایرانی با نان,غذاهای ایرانی برای افطار,غذاهای ایرانی با مرغ,غذاهای ایرانی بدون برنج,غذاهای خوشمزه,غذای ساده,غذاهای گیاهی,غذاهای ایرانی,غذای رژیمی,آموزش یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,آموزش پخت یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,طبخ یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,روش پخت یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,پخت یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,پختن یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,طرز تهیه یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,طرز پخت یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت,آموزش درست کردن یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

مواد مورد نیاز برای یارنی گاریخ

بادمجان : 6 عدد

گوشت چرخ كرده :  250 گرم

جعفری : یک ساقه خرد شده

سير : 4 حبه ریز شده

رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري

پياز : یک عدد خرد شده

نمک و فلفل : به میزان لازم

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

طریقه درست کردن یارنی گاریخ

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم

در ابتدا بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست می گیریم

از وسط‌شان يك برش زده و به آنها نمك مي‌زنيم تا طمع تلخی اشان از بین برود

پياز خرد شده را در روغن تفت می دهیم

سپس گوشت چرخ کرده  و نمك را مي‌افزاييم

و بعد رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم

و در اواخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر مي‌داريم

در اين لحظه بادمجان‌ها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي مي‌گذاريم

مواد گوشتي را داخل بادمجان‌ها پر كرده

و در مقداري رب‌گوجه فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزوده‌ايم ده دقيقه مي‌پزيم

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت

نکته 1 : برای دادن طعمی بهتر می توانیم کمی پنیر پیتزا روی غذا می ریزیم و مدت کمی در فر قرار دهیم تا پنیر آب شود

نکته 2 : برای تزئین و هضم بهتر غذا می توانیم از فلفل دلمه ای استفاده نماییم

یارنی گاریخ بادمجان شکم پاره و گوشت


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 8 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. نظرات

    سلام.
    یارنی گاریخ اشتباه است اسم اصلی و صحیح این غذا گارنی یاریخ است یعنی شکم پاره!

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات