خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

دستور طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

تاریخ ارسال مطلب : 7 آذر 1395

دستور طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

خورش بادمجان , طرز تهیه خورش بادمجان , پخت غذای خورش بادمجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش بادمجان

گوشت گوسفندی بدون استخوان :•: 750 گرم

بادنجان قلمی :•: 10 عدد

پیاز سرخ شده :•: 3 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی متوسط :•: 5 عدد

غوره بی دانه :•: یک دوم فنجان

آبغوره :•: یک دوم فنجان

رب گوجه فرنگی :•: نصف فنجان

نمک و فلفل :•: به قدر کافی

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

خورشت بادمجان , طرز تهیه خورشت بادمجان , دستور پخت خورشت بادمجان

طرز تهیه خورشت بادمجان

ابتدا گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادمجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم.

بعد از20 دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادمجان ها کشیده شود. بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورشت بادمجان اضافه می کنیم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادمجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. خورش بادمجان را با مرغ هم می توان درست کرد.در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

دستور طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.00 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات