خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه فالوده هندوانه

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه فالوده هندوانه

تاریخ ارسال مطلب : 9 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه فالوده هندوانه

فالوده هندوانه , طرز تهیه فالوده هندوانه , پخت غذای فالوده هندوانه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فالوده هندوانه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای فالوده هندوانه :

 آب هندوانه : 500 میلی‌لیتر یا 2 پیمانه

شكر : 100 گرم

فالوده : 500 گرم

پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپ‌خوری

عرق نسترن یا آب : یك‌دوم پیمانه

روش تهیه فالوده هندوانه :

هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید. شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود. فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد.  هندوانه و شكر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط كنید. ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت 3 تا4 ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از این زمان مواد را از یخچال خارج كرده و كف قالب را به مدت 5 ثانیه داخل آب‌جوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

نکته :

از عرق بیدمشك نیز می‌توان به‌جای عرق نسترن استفاده كرد.

اگر هندوانه شیرین است از مقدار شكر كم كنید.

فوت آشپزی :

مایعات فالوده را از صافی عبور  دهید و از رشته های فالوده استفاده کنید.هندوانه باید به دمای محیط برسد.

منبع : bartarinha

پولکی زعفرانی اصفهانی , طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی , پخت غذای پولکی زعفرانی اصفهانی

آموزش کامل طرز تهیه فالوده هندوانه


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات