خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر

تاریخ ارسال مطلب : 8 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر

سالاد باقلا و پنیر , طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر , پخت غذای سالاد باقلا و پنیر

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای سالاد باقلا و پنیر : برای 4تا 6نفر

باقالای ریز(پوست دوم آن نیز جدا شود) : 900گرم

روغن زیتون : 4 قاشق سوپ‌خوری

گوجه‌فرنگی(هركدام به 4قسمت تقسیم شود) : 175 گرم

سیر (رنده شود) : 4 حبه

پنیر فتا(خرد شود) : 115 گرم

شوید تازه خردشده : 3قاشق سوپ‌خوری

زیتون ساده : 12 عدد

نمك و فلفل : به مقدار كافی

شوید تازه خردشده : مقداری برای تزیین

روش پخت سالاد باقلا و پنیر :

1- باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و كمی نمك بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبكش كنید و كنار بگذارید.

نكته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنید.

2 -تابه‌ای آماده كرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه كرده و آن‌قدر حرارت دهید كه گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا كنند.

3 -پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه كنید و مدت یك دقیقه حرارت دهید. در پایان كاسه‌ای بلوری آماده كرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با كمی نان میل كنید.

نكته یك: برای آنكه این سالاد كمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه كنید.

نکته دو: با توجه به اینكه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی كه شور بود دیگر لازم نیست نمك اضافه كنید.

سالاد زیتون , طرز تهیه سالاد زیتون , پخت غذای سالاد زیتون

آموزش کامل طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات