خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه سوهان عسلی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سوهان عسلی

تاریخ ارسال مطلب : 1 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه سوهان عسلی

سوهان عسلی , طرز تهیه سوهان عسلی , پخت غذای سوهان عسلی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوهان عسلی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای سوهان عسلی :

بادام : 150 گرم

شکر : 150 گرم

عسل : 2 قاشق سوپخوری

آب : 1 استکان کوچک

روغن آبکرده : 3 تا 4 قاشق سوپخوری

زعفران : 1 قاشق چایخوری کوچک

طرز تهیه سوهان عسلی :

بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم. شکر ، عسل ، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته ، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم ، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکرآب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود.) بادام آن را اضافه می کنیم و یکی دوباربه هم می زنیم سپس زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم. زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کرده ، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.

نکات تغذیه ای :

کل مواد این شیرینی محتوی 1200 کالری انرژی است . در صورتی که از این مواد 20 عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای 60 کالری انرژی خواهد بود . این شیرینی از آنجا که محتوی بادام است برای یک فرد معمولی ، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.

دسر ایتالیایی , طرز تهیه دسر ایتالیایی , پخت غذای دسر ایتالیایی

آموزش کامل طرز تهیه سوهان عسلی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات