خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ماهی لیمویی

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه ماهی لیمویی

تاریخ ارسال مطلب : 20 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه ماهی لیمویی

ماهی لیمویی , طرز تهیه ماهی لیمویی , پخت غذای ماهی لیمویی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی لیمویی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ماهی لیمویی : برای ۴  نفر

ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت : 600 گرم

گشنیز تازه خرد شده : یک چهارم فنجان

نمک و فلفل : به‌میزان لازم

کره آب شده : یک قاشق غذاخوری

پوست لیموترش رنده شده : یک قاشق مرباخوری

روغن : به میزان لازم

آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

روش تهیه ماهی لیمویی :

ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.

پلو ماهی قالبی , طرز تهیه پلو ماهی قالبی , پخت غذای پلو ماهی قالبی

منبع : mihanstar

آموزش کامل طرز تهیه ماهی لیمویی


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 2.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات