خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

27 esfand 9

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

دستور طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

دستور طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال با طعمی فوق العاده خوشمزه

فروماژ پرتقال , طرز تهیه فروماژ پرتقال , پخت غذای فروماژ پرتقال

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فروماژ پرتقال را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا که فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش فروماژ پرتقال مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذکر کنیم .

این دستور فروماژ پرتقال برای 6 – 5 نفر کافی است.

مواد لازم برای فروماژ پرتقال :

زرده تخم‌ مرغ :•: 4  عدد

شکر :•: یک و یک چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل :•: یک چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال :•: 5 پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه :•: یک پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم :•: 4 ورق

رنده پوست پرتقال :•: نصف قاشق چایخوری

کافه گلاسه , طرز تهیه کافه گلاسه , پخت غذای کافه گلاسه

دسر کدو حلوایی , طرز تهیه دسر کدو حلوایی , پخت غذای دسر کدو حلوایی

طرز تهیه فروماژ پرتقال :

برای تهیه فروماژ پرتقال ابتدا زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.

اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر فروماژ پرتقال شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

دستور طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال با طعمی فوق العاده خوشمزه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.80 ( 10 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات